Rezultati in mnenja

o izkušnji z Mitjem Žibertom

Mitja je predan in razumevajoč osebni svetovalec. Vsako srečanje in delo z njim mi je omogočilo, da pridem do dragocenih spoznanj. Mitja ima globino in srčnost, ne uporablja formuliranih ali vnaprej določenih metod, vendar začuti to kar mu je v danem trenutku predstavljeno. Kot direktor, sem se zanašal na njegpove vpoglede, ki so mi pomagali skozi težke čase polne zmedenosti. Mitja nudi dobro kombinacijo pragmatičnosti in čustvene podpore.

Maximiliano Goldschwartz,

Lastnik Vida Systems | COOBO.IO, Argentina

Z Mitjem sem delal več kot eno leto in o najinem sodelovanju lahko rečem samo dobre stvari.

Kot prvo, Mitja, kot svetovalec izobražen s področja psihologije, daje veliko pozornost osebnemu pristopu do vsakega s katerim dela. Mitja je delal skupinsko z našo celotno ekipo, kot tudi z vsakim posameznikom posebej. Kot rezultat njegovega dela, smo bili priča objektivnemu porastu zadovoljstva in produktivnosti ekipe, obenem pa zmanjšanju splošnega stresa. To je bilo ključnega pomena za uspeh večih projektov (Kickstarterji, izdaja knjige, podcasti, spletni tečaji, itn.).

Skozi ves ta čas, pa je Mitja, kot neprecenljiv poslovni svetovalec delal tudi z menoj osebno in z ostalo vodstveno ekipo. Zaradi njegovih dobro razvitih sposobnosti poslovnega odločanja in njegovega iskrenega fokusa v dolgoročno dobrobit podjetja je bil Mitja nepogrešljiv del vseh poslovnih operacij. Mitja nam je nudil pomembne vpoglede in predloge za optimizacijo organizacijske strukture in procesov povezanih z ekipo.

Mitjevo svetovanje je ekipi prineslo občutno porast produktivnosti in motivacije, izboljšane delovne procese in zmanjšanje števila menjave kadrov. Mitja je zares strasten in zaupanja vreden strokovnjak, ki ga lahko priporočam vsakemu podjetju.

Kirill Eremenko,

Lastnik SuperDataScience, Avstralija

Mitja Žibert mi je svojim svetovanjem in vodenjem celostno pomagal pri restrukturiranju mojega odnosa in same angažiranosti na poslovnem trgu. Veliko ugotovitev, ki so se porodile tekom najinih pogovorov, mi je koristilo tako pri načrtovanju dela, kot pri osebni rasti. Prav zaradi temeljitega pristopa Mitje, ki je relativiziral različne zadržke in psihološke ovire so bili pogovori plodni in dolgoročno koristni.

Najino sodelovanje je bilo izredno pozitivna izkušnja, ki jo bom še nadaljeval.

Peter Gaber,

Akademski slikar, Slovenija

Zelo sem hvaležna za priložnost delati z Mitja, saj je zame zares poseben osebni svetovalec.

Ima neverjetno tolažilen pristop a obenem potrebno strokovnost, da se zadev loti v samem bistvu. Pomagal mi je uravnovesiti strokovne veščine, kar je pripeljalo do občutnega napredka pri mojem delu. Obenem, pa me je vodil skozi proces odkrivanja novih osebnostnih kvalitet, na katerih lahko v prihodnosti še dodatno gradim. Z gotovostjo priporočam Mitjo kot osebnega svetovalca, ki vas bo nedvomno vodil do naslednjega nivoja tako na osebni kot na strokovni poti.

Andreana Andreeva,

Vodja digitalnega marketinga in svetovalka , Bolgarija

Mitja Žibert, vodja z dušo in telesom.

S tvojo pomočjo sem pričela zopet zaupati, se osvoboditi svojega največjega strahu in poglobiti dobre odnose s sinom. Hvala ti.

Alenka Gruden,

Projektni vodja, Slovenija

Mitja je eden izmed najbolj strokovnih sedelavcev, kar sem jih kdaj imel. V podjetju SuperDataScience mi je bil v veliko oporo in pomoč kot svetovalec za celotno ekipo.

Njegove pobude so botrovale k optimizaciji strukture podjetja in precizni segmentaciji vlog in pozicij v oganizaciji podjetja. To je imelo pozitiven vpliv na individualno in kolektivno produktivnost.

Mitja je obenem zelo odločen pri obvladovanju stresnih situacij med člani ekipe, kar je omogočilo nenehen tok zadovoljstva v ekipi. Je zelo strasten in se zelo dobro poveže z ljudmi, s čimer mi je večkrat pomagal ko sem se soočal z vodstveni izzivi.

Mitja močno priporočam za ekipno svetovanje in vodenje.

Martín Durán,

Soustanovitelj Botonchata , Kolumbija

Mitja je odličen svetovalec, ki ga priporočam vsakomur, ki bi rad izboljšal svoje rezultate na različnih področjih življenja. S svojo izjemno energijo vam bo pomagal priti do ciljev, ki ste si jih zadali, tudi če zdaj še ne veste, kako bi prišli do njih.

Robert Rolih,

Lastnik Akademije Panta Rei, Slovenija

Mitja je karizmatična oseba, ki ti s svojo energijo vedno pomaga, da se lažje odpreš ter deliš svoje ideje in srce. Tekoma najinega skupnega dela je pokazal svojo poštenost, iskrenost in transparentnost. Mitja me je naučil, kako naj prepoznam težave in pričakovanja, ki so nekdaj ovirale moj osebni razvoj. Obenem, pa me je naučil tudi, kako naj se soočim s stresnimi situacijami in poiščem možne rešitve.

Hvala ti Mitja. Vsako srečanje mi je pomagalo najti odgovore in zaupanje.

Nayelli Jaraba Negrete,

Uredniška oblikovalka, Kolumbija

Mitja je zares izjemen tako kot človek kot tudi svetovalec. Jasno se zaveda svojega poslanstva kateremu mojstrsko sledi. Mitja mi je pomagal odkriti in videti nove poti, ki lahko do mojih ciljev vodijo hitreje in mi obenem pomagajo razširiti svoj posel. Na kratko, ve kako posamezniku razširiti obzorja. Moji vtisi, po najinih poslovno usmerjenih vodenjih, so zelo pozitivni. Mitja, velika hvala ti!

Zumra Čoralić,

NLP coach, Slovenija

Danes smo imeli ekipni sestanek in Carlos je žarel! Nenehno se je smejal. Ko sem ga vprašal kaj se je zgodilo, je odgovoril, da ker se ni mogel udeležiti našega dogodka v San Diegu je šel skozi težko osebno bitko, ampak je danes zaradi tega povsem druga oseba. Mitja, spremenil si mu življenje. Hvala ti. Izkazujem ti globoko spoštovanje, prijatelj moj.

Kirill Eremenko,

Lastnik SuperDataScience, Avstralija

Ko sem ga potreboval, si je Mitja vedno vzel čas za pomoč. Njegove besede modrosti bom obdržal v mislih do konca svojega življenja.

Matteo Miller,

Učitelj kitare , Kalifornija, ZDA

Brez dvoma lahko rečem, da Mitja, kot osebni svetovalec, dobro ve kako pomagati ljudem do boljših življenjskih odločitev. Je zelo profesionalen, temeljit in osredotočen na to, da zares razume tvoje potrebe, kar je potem osnova za njegovo svetovanje in vodenje. Hvala Mitja.

Jaime Trujillo,

Avdio-video manager , Kolumbija

Mitja je čudovit svetovalec, ki doprinese občutek pomirjenosti in razumevanja.

Osebno mi pomaga na poti osebnega izboljšanja in uporabe tehnik opazovanja. Še posebno pa cenim njegovo spoštljivost in to, da se po vsakem najinem pogovoru počutim veliko bolje.

Daniella Pesquera,

Mednarodna poslovna svetovalka, Argentina

Mitja je notranje pomirjena in vsestranska oseba z fantastično sposobnostjo poslušanja in tolažbe. Tekom najinega skupnega dela je te sposobnosti uporabljal za ustvarjanje iskrenega in odprtega okolja, kjer sem lahko delil svoje nesigurnosti in dvome, on pa me je vodil skozi njihovo razumevanje in premagovanje. Verjamem, da mu bosta njegova izjemna čustvena inteligenca in samozavedanje pomagala pri vsakem svetovanju, obenem pa mu tekom tega procesu prinesla ogromno novih prijateljstev.

Sebastian Moncada,

Vodja oddelka za odnose z javnostjo, Kolumbija

Poleg tega, da zna Mitja zelo dobro v poslušati in vedno poizkuša videti širšo sliko, kot to kar nekdo govori, pa je njegova največja odlika njegova potrpežljivost, saj nikoli ne sili drugega v odgovore. Pri delu z njim sem lahko spoznala njegov način dela in pozitvne učinke le-tega.

María Virginia Perdomo Paredes

Kolumbija

Moja največja želja je že od nekdaj bila uspeti v glasbi, zato sem spoznal, da potrebujem pravo usmeritev, da bi želja postala resničnost. Mitja Žibert se je izkazal za več kot samo mojega svetovalca za glasbeni uspeh, ampak tudi za svetovalca na ostalih področjih življenja. Hitro sva se ujela in pristala na isti miselni frekvenci. Z Mitjo sem spoznal kaj je moja prava življenjska pot. V enem letu sem posnel svoj prvenec in posnel tudi videospot. Za ta dejanja se lahko zahvalim le Mitji. Iskreno ga priporočam vsem, ki imate kakršno koli željo in jo ne znate uresničiti.

Pričnite živeti svoje življenjsko poslanstvo!

Tilen Fortuna,

Glasbenik, Slovenija

Imam to srečo, da mi je Mitja, kot ekipni svetovalec v SuperDataScience, na voljo tudi kot osebni svetovalec tako pri izzivih povezanih z delom kot tudi pri osebnih izzivih. V veliko pomoč mi je, da je pripravljen pomagati kadarkoli ga potrebujem, obenem pa ima močno voljo, da me podpira in vodi skozi vse s čimer se soočam. Z naravnim darom poslušanja in razumevanja uspeva v pomoči drugim v njihovem lastnem samorazvoju.

Carlos Motta,

Programer, Kolumbija

Mitja je bil v naši ekipi primarno zadolžen za vodenje in razvoj posameznikov ter jim pomagati pri soočanju s strokovnimi in osebnimi izzivi. Take vrste odgovornost je Mitju pisana na kožo, saj ima naravni dar poslušanja in svetovanja.

Dean Mackenzie,

Pisec reklamnih besedil, Avstralija

Mitja ima zbrano in umirjeno vedenje ter izjemno sposobnost poslušanja. Tekom najinega skupnega dela je te lastnosti uporabljal za izboljšanje in spremljanje dobrobiti celotne ekipe. Mitjo vidim uspevati v vsaki vlogi, katera zahteva čustveno inteligenco, mentorstvo in vodenje.

Camila Villegas Mejia,

ilustratorka, Kolumbija

Zaradi svoje strasti pomagati pri strokovnem in osebnostnem razvoju ter sposobnosti poslušanja, je Mitja ključni del vsake ekipe. Je predan strokovnjak, katerega močno priporočam.

Lina Quiceno,

Podatkovne analize in digitalni marketing, Kolumbija

Rezultati in mnenja

o dogodkih

Na Mitjev seminar sem prišla polna radovednosti o tem, kaj novega in svežega nam lahko ponudi na temo, ki je opazovana že skozi celoten obstoj človeštva.

Čemur sem bila priča je bilo več kot zgolj prijetno presenečenje. V strnjenem in strukturiranem predavanju, je Mitja predstavil čudovit pristop k transformaciji strahov v proaktivna dejanja. Smatram, da je njegov inovativni pristop smatram zelo primeren za modernega človeka. Zelo priporočam.

Majda Šavko,

Habilitirana predavateljica višje šole, raziskovalka in priznana predavateljica čustvene inteligence, Slovenija

Ker sem že bila seznanjena z Mitjevim načinom dela, sem preprosto morala priti na seminar o transformaciji strahov. Mitja me je prevzel z njegovim pristopom in navdušenjem ter mi ponudil nov način gledanja na moje strahove. Samozavestno nas je vodil skozi idejo, kako lahko naši strahovi postanejo naši vodiči. To mi je zares dalo misliti. Mitja je sprožil vpogled, da lahko spremenim svoje strahove v lasten osebni razvoj in s tem postanem boljša in bolj zrela oseba.

Natalija Majes,

Učiteljica ekonomije, Slovenija

Bil sem na vašem dogodku in z zanimanjem poslušal vaše predavanje in predloge.

Kot terapevt se dnevno soočam s strahovi. Vi ste mi dali malo drugačen pogled in gotovo bom kakšno vašo misel uporabil pri svojem delu. Hvala.

Janez Logar,

Družinski terapevt, Slovenija

Kljub temu, da sem mislila, da sem že veliko strahov odpravila v svojem življenju, metoda Alkimija strahu je za mene bila ena nova izkušnja in spoznanje, da skozi  življenje »naberemo« toliko nekakšnih strahov, da se jih niti ne zavedamo, vse dokler se ne začnemo na popolnoma drugačen način z njimi soočati…  Sedaj še bolj pogumno stopam k svojem zastavljenem cilju! Priporočam vsem, da poskusijo in prepričana sem, da bodo dobili drugačen pogled na svoje življenje in  bolj pogumno stopali po svoji poti. Hvala Mitja!

Zumra Čoralić,

NLP coach, Slovenija